måndag 23 maj 2011

Hej hopp

Nu är jag här igen:-))
Som vanligt så rullar tiden på. Fullt upp med jobb, träningar, födelsedagar och annat smått och gott.
För någon vecka sedan var vi på Labans skidavslutning. Föräldramöte medans barnen gick en tipsslinga och sedan prisutdelning....

En medalj för sista tävlingen och sedan en pokal som han fick för 4:e pris i kummunskidan. Man skulle ha deltagit i 3 av 4 tävlingar för att få en pokal. Så nu måste vi snart bygga ut prishyllan:-)) Sedan blev det grillmiddag.

Första cykelskadan fick Leo för ett tag sedan då han fastnade i cykeln när han skulle kliva av och fick styret, som saknar handtag rakt över ögonbrynet och fick ett regält sår. In på akuten för lite tejpning.

Nu är påstret borta, men visst kommer han att få ett ärr.

I veckan som var fick Niklas äntligen gjuta sin grund till garaget:-)

Så här såg det ut innan gjutningen. Nu längtar han bara för att börja snickra.

Igår hade Casper sin första seriematch och de vann stort med 12-0. Farfar Anders fyllde också år igår så det blev grillning och tårta där efter matchen.

Idag har jag varit på en jätte bra föreläsning inne på arken "Jag mobbar inte" Lisbet Pipping som berättade om hur hon blev mobbad i skolan och hur vi ska kunna se mobbing i skolan samt hjälpa och förhindra mobbing. Väldigt tänkvärt.

Nää, slut för denna gång. Vi hörs snart:-))
//Lissan

1 kommentar:

  1. Laban - prishyllan måste snart fördubblas i storlek. Det ska bli riktigt roligt att se alla dina tjusiga pokaler. Leo - stackare - men som tur var slapp du sy. Tänk att du är en liten Jenny som får små skador lite här och där. Snart ska vi se alla djur på Kolmården och åka ner bland lejonen - ni må tro så spännande det ska bli.
    Casper - snart kommer vi att kunna se dig in action mycket mer än vad vi nånsin har gjort. Till veckan skriver vi kontrakt på hästgården i Mjäla- sen åker vi ner tillbaka till er som står redo med grillen(!!), Vi hoppas på gatupark chefsjobbet och jag (Carola) startar eget inom Autism och Aperger. Planerna är många - vi får se hur det blir.Lissan - mobbing är ett jätteproblem som så många verksamheter måste ta tag i och det räcker inte med de få resurser som finns idag. Det måste bli flera på banan som ser och hör och uppmärksammar. Kamratstödjarna måste tillbaka i skolan, specialpedagoger och annan stödfunktion. Chefer ute på arbetsplatserna som måste vara mer observanta och ta tag i det som händer i arbetsgrupperna. Lika illa att bli utsatt ung som gammal. vi får börja gå på nämndemötena och påverka våra politiker!Niklas - himmel vad bra det blir med garaget. Spännande att se när det blir klart. Mycket jobb kvar. Kram

    SvaraRadera