söndag 1 maj 2011

VÅR....


Japp, nu är våren här och det innebär fram med cykeln:-)I påskhelgen var det ju riktigt fint väder och vi var ute och räfsade och donade på här hemma.
Leo testar cykeln, men det är lite svårt att trampa framåt, vill helst trampa bakåt och då sätter bromsen in så det blir tvärstopp:-)

Mammas myskille:-))
I påskas var också familjen Staberg hemma i övik. Alltid kul att träffas. Det blev middag här på långfredan och sedan hos mor på påskafton och sedan i bjästa på påskdagen:-)) Behövde aldrig gå hungrig.

Har jobbat lite i veckan och sedan i onsdags for Linda, Suss och jag ner på ikea. Blev lite smågrejor bla. glas, ramar, värmeljus såklart och nya springskor. Så nu har jag småjoggat/gått några gånger. Och dom är perfekta.

I fredags tog vi barnen med på en överraskningsresa till Umeå. Började på leoslekland.

Det var väldigt lite folk där, men det var perfekt då fick vi röja runt regält.


Laban och Leo hoppar i studsmattan och NN och Casper spelade mest basket.

Lunchade och sedan mera lek.

Leo gömmer sig bland bollarna:-))
Sedan kom nästa överraskning -hotellvistelse. Hade bokat in oss på scandic och där körde vi lite hotellslapp innan vi badade lite i poolen innan vi åt middag. Sedan blev det mys i sängen till talang på tv`n. På lördan blev det lite shoping och sedan for vi hem för att fira valborg hos Johan och Cilla nere i bjästa. Väldigt trevligt.

Idag har det bara varit lungt. Ska nu på bio "Hur många lingon finns det i världen" med Suss och Maria. Ha det gött/ Lissan

1 kommentar:

  1. Så underbara bilder på så underbara barn. Hjälp - du hann före med filmen Lingon..... Skulle ha vart på premiären!!

    SvaraRadera