torsdag 28 oktober 2010

Hej hej!

Hej allihopa! Från kallt och snö till regn och + grader igen:-) aldrig är man nöjd.

Det är många som fyller år nu i vår bekantskapskrets. Först ut var min bror Micael som fyllde hela 40bast i söndags -GRATTIS. Och igår fyllde Solveig år, men eftersom hon jobbar så får vi fira henne på lördag.

Däremot fick hon denna scrappade väska med lite småsaker i, samt ett brev där det stod att hon ska stå startklar på lördag halv tre -undra vad som ska hända då????:-))
Imorgon är det min lillebror Björn som blir 29. STORT grattis i förskott.
Sedan ska laban och CAsper till Ville på kalas på söndag och så rullar det vidare med yttligare kalas:-))

Har ju haft lite krongel med datorn, men här kommer några kort från Caspers födelsedag.

Nyvaken kille på födelsedagsmorgonen.

Kompiskalas med alla kompisar från skolan.

Många fina paket fick han och det sista paketet som vi gått ihop några och köpt var ett nintendo DS:-) Lycklig kille.

Imorgon är det fredag och på kvällen blir det jobbfest:-)) Ska upp till bruksgodset och äta och vara med på quiztävlingen:-) Tävling mellan oss på Lunden(lågstadiet)
och Bersån(mellanstadiet) Ska bli kul.

Hoppas ni alla har det bra. Vi hörs/lissan

1 kommentar:

  1. Halloj!
    Så kul att se bilderna och läsa. Tänk att du hann åka till EH på möte och därefter glass på UH - efter den fantastiskt goooda middagen du ordnat för hela konkarongen: 11 personer! Att du hinner. John gjorde en likadan middag här hemma ifredags. Så himla gott! Jättebra tips Lissan som John tog till sig direkt. Vilket jättegäng grabbar som var samade i soffan.Det blev ett riktigt grabbkalas. Jenny spydde i går och hade feber, fick slänga köksmattan som var full av gegga. Köpte en ny fin på Rusta och en ny mindre hallmatta: 485kr för båda. Bra pris! Köpte även en ny madrass på Jysk till vår dubbelsäng. Det var välbehöft efter alla kisserier, mjölkläkningar och kräk under årens lopp. Tack än en gång för en kanonbra helg.

    SvaraRadera