måndag 18 oktober 2010

Helgen som varit...

Hej vänner. Datorn är inte riktigt sig lik längre, får köra genom firefox för att ta mig ut på nätet. Och inga bilder får jag in heller:-( Ska försöka lägga över alla bilder på en cd och sedan ska ken hjälpa oss att rensa datorn på skräp, så kanske den börjar funka normalt igen:-)

Casper hade en Åsa eftermiddag i torsdags. Hennes present var att ta med Casper in till stan. Fika och sedan får han välja en present. Det blev fika på UH och sedan ett playstation spel. Åsa följde sedan med honom hem och spelade lite.

I helgen har det varit fullt upp. Casper hade barnkalas på fredag efter skolan. 11 killar som fikade, lekade lekar och hade skoj. Många fina paket, kulor, lego, spel mm. Sedan blev det hamburgemiddag och efter det kom det nya gäster & paket, tröja, skjorta, halsband, pokémopärm, halsduk och radiostyrt flygplan.

Lördag och söndag tillbringade jag större delen på Nolaskolan där det var den stora scrapträffen. 150 scrappare satt och pysslade i 2 dagar:-)) Mycket roligt.

Söndag var ju Caspers riktiga födelsedag, så det blev sång och paket vid sängen. Skridskoskydd av oss och sedan starwarslego från kusinerna Johanna och Jenny & Carola & John.
Tacomiddag med familjen på eftermiddan och då fick han ett legospel & peng av farmor och farfar och sedan det "stora" paketet som vi gått ihop om. Mormor, morfar, Maria, Patrik och vi. Nintendo DS, så sen satt Casper och spelade hela kvällen = nöjd kille:-))

Kändes idag att man satt mycket i helgen, ont i nacken och ryggen:-))
Åkte skridskor för första gången i höst på jobbet. 39 6-åringar skulle på med skridskorna. Gick super bra.

Ganska lugn kväll. Gjorde våfflor till middag och sedan har det varit läxläsning, barnen har haft kompisar, jag for och handlade på willys mm.

Nää dags att slänga sig i soffan. Ha det bra/lissan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar