söndag 23 januari 2011

Helgen snart förbi.

Hej vänner!

I fredags jobbade jag på brux, 3 rätters middag för 190 gäster. Så det var full fart hela tiden:-) Igår blev det en promenad runt slussen i det härliga vädret och sedan var det igentligen tänkt att vi skulle åka och gratta Annica som fyller år på tisdag, men alla utom Annica låg i feber. Så Annica och jag tog en fika på stan istället. Och sedan hem för att se både hockey och handboll på tv och tacos till middag.

Idag trotsade vi kylan och åkte upp till hörnsjön med skidor och hamburgare. Familjen Vedmans följde också med. Nu ligger nästan alla i soffan, utom jag och slappar och ser på dr mugg:-))

Må gott/ lissan

1 kommentar:

  1. Det var full rulle på brux - Härligt med skidor och hamburgare. Vi åkte hem till en arbetskollega och fick med oss två leopardgeckoödlor Hans och Greta! Nu börjar det likna ett zoo här hemma. John blev riktigt intresserad av aliendjuren- ja han gillar ju rymdfilmer och ödlemänniskor på TV:n så det blev ju nästa samma fast i verkligheten - till tjejernas lycka. dessutom ska dom matas med levande syrsor...huuu!

    SvaraRadera