söndag 29 augusti 2010

Alcudia

Hej vänner, fy så kallt det är ute och inne för den delen också.
Igår var vi på NN´s kusin Lindas barns dop -Tyra. Dopet var i Arnäs kyrka och sedan var det fika i hembygdsgården.

Hem och åt middag och sedan åkte vi in till stan och såg på käglornas show och sedan lyssnade vi på E.M.D. Hem och slängde oss is offan och såg på tv.

Idag har vi inte gjort så mycket. Mor och Åke var här på kaffe och sedan har jag varit till stan en sväng och köpt vantar till kidsen -det behövs i denna kyla:-))

Här kommer nu lite bilder från Alcudia.
Fluget gick sent på fredag kväll, så vi var inte framme på hotellet förren tidigt på morgonen 03:30. LAa oss dirket för att sova:-)


Hotellet "Ses fotges" pool bild och sedan en bild från havet på hotellet. Fina rymliga rum. Vi hade halvpension. Det va väldigt varmt i vattnet och långgrunt.
Vi som åkte var förutom vi mor, Åke, Maria, Patrik, Åsa, Jessica och sedan Björn och Rosi från Göteborg.

Första middagen. Buffé med många läckerheter och alltid ett efterrättsbord:-))

För det mesta låg vi nere på stranden, men ibland körde vi lite pool lek också.

Den dagliga glassen. Vi vek aldrig från hotellet, men det gjorde de andra. Några for på marknad, biläventyr och vissa for ut och slog klackarna i taket på natten:-)
Laban och Casper fick följa med på vissa äventyr.

Björn och Åsa hyrde denna snygga cykel och då fick Laban och Casper hänga med på en åktur. Laban och Casperfick också följa med Björn, Rosi oh Jessica på en dagstur med en hyrd bil. De åkte upp i bergen, badade och hade det mysigt.


Familjen Nordin i soffan:-))
Synd bara att en vecka går så fort, men vi hade det super trevligt. På kvällarna var det barndisco och sedan vuxenuppträdande vid poolbaren.
Kan verkligen rekomendera att åka hit.

Nu är det arbtsveckor som gäller. Ha det gott/lissan

2 kommentarer:

  1. Superfina bilder från en fantastisk skön
    och mysig vecka med er TACK, TACK.
    Kramar till er alla / mor

    SvaraRadera
  2. Åh vilka goa killar- och hela familjen pepparkaksbruna. Härligt hotel och stranden och det det långgrunda....oj vad långt ut du kunde ta foto från vattnet. Vilken härlig vecka ni måste ha haft. Kram carola

    SvaraRadera