torsdag 5 augusti 2010

Sista semesterveckan:-)

Hej vänner, vet att ni saknat mig:-) Men har varit på båtsemester och där finns det inga datorer tillgängliga och inte har jag nån iphone heller:-) Men å andra sidan är det verkligen semester då man inte har dessa saker tillgängliga.


Mitt födelsedagskalas i lördags gick perfekt. Många nära och kära som uppvaktade mig. Jag fick bla. tallrik till servisen, dörr stoppare, scrappalbum, tujor med belysning, spel, duk, mm. Fin fina presenter. Tusen tack.
På kvällssidan körde vi en lite filmkväll:-)

Många hade inte sett våran svensexa och möhippefilm. Många var ju själva med på filmen, så de ville gärna kolla.

På söndag åkte vi iväg med båten. Första anhalt var trysunda.

Laban och Casper fiskar från klipporna. (ingen fisk fick de)La oss på andra sidan hamnen.

Denna vackra utsikt hade vi från båten på kvällen.

Tidigt på morgonen körde vi kosan ut mot ulvön där vi badade i poolen, åt skärdgårdsbuffé på hotellet, laban & jag traskade också upp på lotsberget och upp dit var det 251 trappsteg:-)


Vidare nästa dag till norrfällsviken där vi visste att Annica och Patrika hade hyrt en stuga. Suss kom också och vad med oss. Badade på hotellets pool och åt lunchbuffé och sedan följde Annica poch jsg med Suss på en golfrunda. Vi var hennes caddies:-) Jag styrde golfvagnen och Annica lyfte flaggorna.

Var länge sedan jag hade så roligt. Självklart hade vi tagit med oss färddricka:-) 2 timmar var vi där. Sedan var det hamburgegrillning i stuga och sedan kortspel kvällen lång. Onsdagen regnade bort och vi tillbringade den i stugan och åt och spelade kort:-)

Idag styrde vi kosan hem och stannade vid en vik och solade och badade.

NN och grabbarna spelade boccia.
Hemma igen kom Solveig och Anders förbi en sväng sedan har det varit uppackning och tvättning.

Nu är det bara 3 dagar kvar av semestern:-(
Ha det gott/lissan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar