onsdag 2 mars 2011

Kalashelgen

Hej vänner!
Idag hann jag bara ner till jobbet och skulle gå bort med Leo till förskolan, då han kräktes i korridoren - blää och mycket också, så det var bara att torka spya och gå hem med Leo igen. Sen mös vi i soffan och somnade en stund:-)) Leo har inte spytt något mer och ätit glass och fil och flingor. Annars har vi städat och tvättat idag:-))

Helgen beståd annars av kalas, skidtävling och hockeysammandrag.
Laban bjöd hem några kompisar på kalas efter skolan i fredags.













9 kompisar var bjuden + casper förstås.
Först öppnades det paket och det blev lego, t-shirt, badbiljett, 2 biobiljetter, persentkort mm. Sedan blev det tårta.


















Sedan var det dags för lite lekar.


Trä "penne" på ett okokt spagetti. Kalaset blev lyckat och efter det blev det tacos med familjen Vedmans.








Lördagmorgon blev det födelsedagssång för Laban. NN hade snickrat ihop en ny säng till Laban som han vaknade i på sin födelsedag:-))














Lördagen bestod annars av Labans skidtävling på vårby. Stålande sol och påhejande släktingar, såsom Casper, Leo, mormor, morfar, farfar, farmor och Åsa. Så nu hänger det yttligare en medalj i medaljsamlingen:-)
sedan var det dags för kalas nr 2.

Av oss, mormors och farmors fick Laban ett eget nintendo. Han blev överlycklig. Sedan strömmade folk in på kycklingsallad och semlor.
Laban fick bla. en ryggsäck, jacka, tröjor, väckarklocka, spel, termos mm. Det var en nöjd 9-åring som somnade denna kväll.










Söndagen bestod av Caspers hockeysammandrag i järved. 3 matcher spelade han varav en stod han i mål -de vann alla sina matcher. Denna dag var också farmors och mormors med och hejade och sedan blev det fika här hemma.

I och med att det blev mars, så kom också solen och värmen. Töar lite lätt på dagarna när solen är framme -me like. Må gott/ lissan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar