söndag 13 mars 2011

Ny vecka

Japp, så gick sportlovsveckan i rasande fart:-) Har tyvärr inga kort att bjuda på:-(
Har ju jobbat hela veckan, men det har varit ganska lite barn på fritis. I tisdags for vi till Vårby och åkte skidor och satt och solade i det härliga vädret.

I torsdags tog NN ledig och for till bjästabacken med Laban & Casper och åkte slalom hela dagen i det härliga soliga vädret. Mats och barnen var också med. Barnen ville aldrig sluta åka:-)) Jobbade kort dag den dagen och sedan tog Leo och jag en lunch med mormor och Suss på stan:-)

Laban och Casper sovde sedan över hos Ebba och Elliot till på fredan och fick sedan följa med dem på en skotertur. Bjöd sedan in dem på fredagsmiddag och "Let´s dance".

Igår var det kiosktjänst på kempis mellan 12-15, Casper hade också träning då. Sedan blev det en tur till rusta och gjorde riktigt bra fynd. En vårjacka till mig, matta till tv-rummet och nya gardiner till sovrummet - rusta är bra:-))
Sedan blev det melodifestivalen. Suss kom förbi och såg den med oss.

Idag packade vi in oss och drog till gullvik för grillning. Fam Nilsson/Grön hängde också på. Väldigt trevligt. sedan har Casper varit på kalas och jag for och tränade en sväng på EH:-))

Imorgon är en ny vecka. Modos första kvalmatch, undra hur det ska gå????
Må gott/ lissan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar