måndag 8 mars 2010

Sälen i bilder

Här kommer lite bilder från vår sälenresa.

Vi hade iallafall tur med vädret:-) Sol, sol och åter sol. Kolla in den blå himlen. Lite blåsigt uppe på toppen, men annars hade vi verkligen kanon väder.

När vi kom fram på onsdagskväll hade de fixat till ett litet kalas för Laban och Casper. Ballonger, serpentiner, tårta och så paket. Laban fick en radiostyrd legobil som han ska bygga ihop och sedan 2 sällskaps spel. Casper fick en riddare på en häst som doppresent. Sedan blev det fler paket också. Försenade alla hjärtansdagspaket, som Carola sa:-) T-shirt och ett gosedjur. Även Leo fick det -Tusen tack.


Johanna och Jenny fick var sin "stickmöjäng" av grabbarna. Laban hade också fått en variant när han fyllde år. Så Johanna och Laban stickade och Jenny och Casper spelade med pokemonkorten.
Sedan var det backen som gällde

Här åker Laban och Casper ner för den stora backen. Vi brukar åka iväg lite längre bort från där vi bor. Där finns det ett område som kallas för "snögubbeborg" ett ställe mitt i backen med oilka saker för barnen.

Och det är ju så synd att Jenny aldrig kan följa med dit. Detta år hade hon stukat foten:-(

Här är en bild tagen från den stora backen. Där den blå ringen är bodde vi.

För att ta sig upp i den stora backen åker man en korglift som kan ta 8st. Casper hamnade utanför bild. Uppe på toppen blåste det ganska regält så man fick dra på sig kapuschongen.

Mums- varm choklad med vispgrädde. Fikade uppe på i toppenstugan där vi också en dag intog lunch.

Här ser man den stora snögubben och toppenstugan från liften.

Självklart blev det också lite luncher ute i det härliga vädret. Korvgrillning och pannkaka.
I sälen har de också byggt ett stort upplevelsecentrum "experium" med äventyrsbad, bio, bowling, lekland mm. Detta år testade vi äventyrsbadet. Ganska likt som paradisbadet. På kvällarna var det god mat, vin och tv tittande som gällde och klockan var ganska lite när vi kröp till sängs. Det tar på att vara ute i friska luften:-)

STORT tack Carola och John för att vi får följa med och vara med er i sälen/ Fam Nordin

Sedan blev det den otroligt långa resan hem. Stannade till i bjästa för att hämta hem vår lilla älskling Leo som vi saknat så. Fick äta middag där innan vi åkte hem och klockan var redan 20:00 innan vi var hemma, så det var bara att slänga barnen i sängen, packa ur bilen och själv gå och lägga sig. Tillbaka till vardagen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar