fredag 14 maj 2010

Vi har bara regn hos oss....

Hej vänner!
Det slår aldrig fel. Vi är inte så ofta nere i S-holm, men när vi är det så är det alltid dåligt väder:-(

Bilresan ner gick bra och det var strålande sol:-) God middag ute på altanen när vi kom och självklart ett glas vin.
Igår hade vi stora planer på att bege oss till kolmården för att kolla på alla djuren. Sagt och gjort klev vi upp i ottan och gjorde oss redo. Målningt, men hyfsat varmt i luften. Är ca 13 mil till kolmården från s-holm. När vi hade ca 2 mil kvar började det att ösregna och det var alldeles svart på himlen. Hur många djur tror ni det är ute en sådan här dag????
Dessutom hade vi studerat vädret på tv´n dagen innan och det skulle vara hyfsat, inge regn iallafall.

Vi övervägde hur vi skulle göra och det blev 10 mil tillbaks till s-holm -snacka om att vi var less. Tror inte vi kommer ner några fler gånger:-)

Vi åkte in mot stan och så blev det skansen istället och det blev minst lika bra.
Molningt men varmt i luften. Vi studerade 2 nya älgar och en massa andra djur. Carola och barnen gick in på terariet och kollade.
Sedan tog vi middag på ikea och hann inhandla lite småkrafs.

Hemma igen slog vi oss ner med vin och ostbricka och som vanligt sitter husfolket och sover i soffan och NN och jag dricker och mumsar vidare:-)

Idag ska vi bli lite kulturella och besöka slottet. Vi hörs/lissan

1 kommentar:

  1. Hej mina älsklingar. Ser att ni hade lite otur med vädret, men efter regn kommer sol.Här hemma har det regnat natten som var plus ett hemskt åskoväder, men idag är det sol, sol och åter sol ca: 18 grader i skuggan i solen har vi 28 grader, hyfsat eller hur. Puss å kram till ER från mor, mormor, svärmor.

    SvaraRadera