fredag 30 juli 2010

Hej hopp.

Dagarna går fort på sommaren också:-)
I tisdags åkte vi upp till Marias och Patriks stuga vid havet i nordmaling. Åsa åkte med mig och sedan åkte också Mor, Åke, Anette, min kusin med hennes man Åke och dotter Pernilla en annan bil. Trodde ju att det skulle vara strålande sol, så vi kunde bada, men se det var det inte. Men vi hade det bra ändå. Grillade hamburgare och fikade. Åkte hem vid 5 och när vi kom hem satte jag igång och bakade bullar:-)

NN jobbar ju denna vecka och på tisdagen jobbade han över ända till 22:00. Och igår fick han åka ut vid 22:00 och var hemma igen vid 02:00, så han blev ledig idag:-)

I onsads drog vi ett gäng iväg tiil Rövarbyn i skule. Åsa åkte med mig och sedan var också fam. Vedmans och Maria.L med barnen där.


Hade med oss lunch som vi åt. Barnen lekade för fullt och vi gick också iväg och badade en sväng. Vid 4 tyckte vi det var nog och packade ihop. Leo var då helt plötsligt borta, men som tur var hittade vi honom nere vid vattnet- hua.

Hade bjudit in mig själv och ett gäng till Vedmans. Ska man bli bjuden på fest numera får man bjuda in sig själv:-)) Regnet kom också, men det gjorde inget.


Här satt vi och hade det gott/ Tack för en trevlig grillfest:-)

Igår torsdag blev det en sväng till stan med suss, Åsa, mor, Anette och pernilla. Åke anslöt till fikat. Shoppade ett snyggt linne och ett par walkingskor, här ska ut och promeneras, men inte förren semestern är över:-)) Bara en vecka kvar nu. Tur att man bokat utlandrresa, för det ser inte så lovandes ut med vädret till veckan.

Casper tappade sin 3.e tand igår och självklart placerades tanden på ett fat och in i kylskåpet.

Tandfén var framme inatt och en tjuga låg där i morse:-)

NN åkte till båten en sväng i går kväll och jag, Suss och barnen drog till villakiosken för mjukglass och sedan hyrde vi film. Götakanal 3.

Idag har förmiddagen ängnas åt bakning och städning för imorgon vankas det den stora dagen.-))
Fick faktiskt present igår för Åsa åker till S-holm idag och Maria är i stugan.

2 jättefina fjärillar som jag ska hänga på framsidan på bron och servett ringar som man kan skriva med krita på. Tusen tack.

Nää nu ska vi hitta på något. Vi hörs/lissan

1 kommentar:

  1. Här kommer massor av GRATTIS KRAMAR till
    dej LICETTE på din STORA DAG.
    Vi kommer på gofika / din mor

    SvaraRadera