fredag 16 juli 2010

Kultur dag

Hej allesammans, det blir lite dåligt med bloggandet. Hinner helt enkelt inte med, det häder så mycket nu:-))

I förrgår var vi iväg på en kulturdag med halva släkten dvs. farmor, farfar, Carola, John, Johanna, Jenny och så vi. Började med att bege oss till bruksgodset

Super mysigt ställe. Vi intog en jätte god lunch och strosade runt litegrann.

Barnen hittade denna "Madickengunga" som de gungade i. Sedan åkte vi vidare ut mot skepsmalen och strosade runt på fiskevistets museum.

Sedan gick vi ut till fyren och klipporna.

Efter en heldag så åkte vi hem till oss. Där blev det grillbuffé och då anslöt också mina systrar Åsa och Maria. Mor och Åke kjom också förbi en sväng inna de åkte på travet.
*************************************************************************
Igår blev det nyänget på dagen och sedan lämnade vi Leo hos mormro/morfar.
Det var dags för Diggeloo showen. HAde laddat fikakorgen med vin, kyckling, bagetter mm. Carola och Co kom och hämtade oss. Laban och Casper var också med. Fick superbra platser längst upp på träläktaren.


Såg scenen perfekt. Väldigt soligt var det och Casper hade ingen keps, så vi fick göra en och sedan lånade han mina solglasögon. Där satt vi i 4 timmar och diggade musik och drack och åt gott. Hur bra show som helst.

Nä nu ska vi hämta upp leo och sedan bege oss ut på en liten båttur med carola & co. Vi hörs när vi hörs/lissan

2 kommentarer:

  1. Helt fantastisk show och det var så roligt att vi kunde åka tillsammans. Detta har vi sett framemot från dess vi köpte biljetterna i slutet av 2009- och det blev så bra.
    Kram Carola

    SvaraRadera
  2. Bruksgodset så fint och kanongod mat. Vidare till det omtalade Surströmmingsmuseumet- som inte var någe vidare, men allt det andra var vackert-. Utsikten,klipporna och fyren. Tack för att ni lotsade oss till alla dessa platser. Kram Carola

    SvaraRadera