torsdag 10 juni 2010

Bilder.

Håll i hatten för nu kommer massa bilder:-)
Börjar med gårdagens 2-års kalas. Har ju redan visat den fina spisen:-) men här kommer fler presenter.


Fin fina presenter. Kläder, badflytdräkt, barnsulkyvagn, elmotorcykel, badshorts & T-shirt, bok matleksaker, såpbubblor mm. Leo tackar och bockar så mycket.


Även kusinerna Johanna och Jenny hade skickat två paket. En brio bil och en brio hund -jätte fina.



Vi hade ju hoppas på bra väder, men det gick bra att äta på altanen också.

Rosis mamma Ingela och pappa Rick var också med. Grillat kött, korv, potatisgratäng, sallad, såser och bröd och till det vin och öl om man ville. Och det var ju klart jag ville, jag är ju ledig:-)

Leo mumsar på maten med flaggan i topp och fördelsedagståget med 2 ljus.


Sedan var det dags för tårtan och ljusblåsning. Leo var ganska matt och trött och hade hostat regält hela eftermiddan, så det slutade med att han hade 38,7 i feber när han gick och la sig:-(
_____________________________________________________________
Så imorse lämnade vi Leo hos farmor- tur att du finns:-) Och han hade det bättre där än om han skulle ha följt med oss. Vi styrde kosan mot Ulvön och vi kan ju inte ha fått bättre väder.

3 coolingar på väg +

NN, mor, Åke, Björn, Rosi, Åsa, Ingela och Rick.

Laban och Casper kollar på utsikten.

Snacka om att mycket har hänt på Ulvön, och allt är ju klart än. Hotellet har ju fått sig en regäl utbyggnad och ny pool och enorma bryggor har byggts till.
Intog den underbara skärgårdsbuffén som var utsökt och sedan var det bara att vandra vägen bort igen och ta färjan hem.

Mina älskade syskon, sorry Maria att du inte kunde vara med:-)

Hämtade sedan upp Leo for hem en sväng. NN klippte gräsmattan och jag städade upp inne lite innan vi cyklade iväg till Mats. Han fyllde nämligen år igår samma dag som Leo men firades idag. Fika innan vi cyklade hem igen. Grabbarna duschade och sover nu sött. Imorgon är det skolavslutning och jag har nyss strykigt kläderna som de ska ha.

HA det bra/lissan

1 kommentar:

  1. Vilken härlig dag ni fick tillsammans med sol och Ulvön.Blir spännande att se "nya" Ulvön när det är klart. Kram carola

    SvaraRadera