lördag 26 juni 2010

Lugn lördag.

Hej vänner och hoppas ni hade en trevlig midsommar.Vi hade det kanon med både solsken och regn. Vi var 14 vuxna och 15 barn hos Tanja och Tommy. Sillunch med snaps intogs först.

Här sitter vi och mumsar på i finvädret. Barnen åt före oss, vi rymmdes ju inte alla på en gång:-) Lekar och Tipsslinga för de stora och sedan även för barnen.


Tandemskidåkning och sedan lite vattenkrig med vattenballonger.

Här är några glada midsommarbarn som gillar vattenlek. Sedan blev det tårta och kaffe. Midsommaren fortsatte med skattjakt för barnen och stångresning. Här är det Mats och Niklas som jobbar på med stången


Laban ville ha en krans, så då var det bara att göra en:-)

Fram mot kvällen och grillningen kom det lite regndroppar på oss, men Tanja och Tommy har en jätte stor markis som de kunde dra över bordet, så man kunde fortsätta sitta ute. Sedan gick vi in på altanen och fortsatte kvällen där med musiklek, kaffe och efterrätt och massa surr och drinkar.
Mycket trevlig dag och kväll. Kom hem vid 01:30.
_____________________________________________________________________________

Idag tog vi en liten sovmorgon och for sedan och hämtade hem alla saker från Tanja och Tommy.

Gjorde en klassisk fika i båten på torra land:-) för sedan sjösatte NN och Tommy båten. Laban och CAsper åkte med i båten till Åviken där jag hämtade upp dem. Grillning till middag och sedan följde NN, Laban & Casper med Mats & Elliot till veckefjärden för att slå lite på golfbanan.
Leo och jag softar på lite här hemma.
Vi hörs/lissan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar