tisdag 29 juni 2010

Nattbesök

God kväll. Natten som va fick Leo nattbesök av en dum mygga (tror vi) Han vaknade iallafall och såg ut så här.

Han får alltid betten på samma öga också, konstigt nog. Fick avsvällande medicin som vi har sedan förut -stackarn. Men han verkar inte nämvärt besvärad av bettet.

Igår fyllde Suss år, ska inte avslöja hur mycket, men hon börjar ha några år på nacken nu:-) hi hi. Annica och jag åkte på stan en sväng innan vi åkte ut till Suss. Hon firade sin födelsedag hos Magnus. Snyggt hus och mycket gott fika. Grattis igen.
Köpte denna snygga t-shirt till Leo som Annica hittade. Gillar t-shirt med roliga tryck.

Vilken bringa:-)

Härlig sommarvärme har vi fått också. Idag slutade vi tidigt och mor och Åsa kom hit. Letade förjäves efter våran pool????? Men tror vi slängde den i fjol, så Åsa och Casper for in på barnenshus och köpte en ny. Så kunde barnen bada lite.

Åsa hade köpt en pump också, så det gick lätt att blåsa upp poolen, men destå jobbigare att fylla den med vatten. Kall vatten från slangen och sedan några vändor med hett vatten för att få det lagomt. Laban och Casper doppade sig, medans Leo däremot badade i ca 3 timmar.

Leo fick ju tillfälle också att använda sina nya badshort som han fick av Björn och Rosi i present -skit snygga:-)

Ikväll jobbade NN över en sväng och jag skulle på möte 18:00, så mor kom hit igen och satt barnvakt en stund. Mötet var ang nästa vecka då jag ska jobba på sommarförskola eftersom vi stänger på hållänget. Ska bara jobba 4 dagar nästa vecka. Kollade lokaler och scheman.

Nu ska jag gå och sussa. God natt/lissan

1 kommentar: