söndag 4 april 2010

Äntligen sol:-)

Så kom den äntligen framsmygande på dagen -solen alltså och humöret steg:-)

Igår for jag, NN och Leo in till stan för att byta ett par skor till Laban. Inhandlade också en jacka och benskydd till Casper och en jeans kjol till mig själv. Sedan for vi på elgiganten och NN slog till med en skräll:-) Han impuls köpte en LCD-tv bara så där. Det var ju ett sånt bra pris tyckte han. Så nu sitter den uppe på väggen nere i källaren, där barnen sitter och spelar tv-spel:-)Dyr tv för att barnen ska spela spel.
En tre rätters utsökt middag intogs i bjästa. Tog med barnen hem vid 22:00.
____________________________________________________________________________________

Idag kom familjen Vedmans cyklandes förbi på förmiddan och då blev det fart på grabbarna och de ville också ta fram cyklarna på en gång:-) Mats och Malin pulsade i snön ut till garaget och tog fram grabbarnas cyklar och begav sig på en cykeltur- perfekt. Själv gick jag in och bakade en sockerkaka, så det kunde få fika när de kom tillbaka.

Sagt och gjort fika och surr innan de begav sig hem igen. När de for kom Johan, cilla och barnen på besök, så det var bara att ta fram fikat igen. Denna gång hade det hunnit blivit lite varmt på altanen i och med att solen kom fram. Så vi fikade där.

När de åkte lagade vi middag av rester och sedan dammade även vi av cyklarna och tog en familjecykeltur till konsum.

Nu ska vi snart se "wipeout" och skratta lite:-) Ha det gott/lissan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar