söndag 11 april 2010

Sol, sol, sol

Hej vänner! Vilken helg, med underbart väder:-)
Ikea trippen gick bra och det inhandlades cyklar till barnen, hyllor och småkraffs på ikea och skor på skopunkten. Hemma igen för att hämta Leo hos mormor/morfar stannade vi där och blev bjudna på lasagne. Sedan var det bara för NN att skruva ihop cyklarna när vi kom hem.

Casper hade svårt att somna, så NN bar upp cykeln till hans rum och så fick han stå där under natten:-)
Sedan var det bara att kliva upp på lördagen och ut och cykla:-)

Båda ville ha cyklar med bakåttramp och med det innebär det ju att det inte finns någon bakbroms. Så det var till att lära sig att bromsa med handbromsarna. Men det gick ganska fort.

Bjöd hem familjen Nilsson/Grön på middag. Åt inne, men sedan kunde vi ta kaffet & glass på altanen. Mor och Åke kom precis lagomt till kaffe också:-) Suss och Magnus kom också förbi en snabbis. Ibland är vi poppis:-)

Idag, eller rättare sagt i morse hade Tanja och jag bestämt oss för att ta den låååånga promenaden dvs veckefjärden, ås, stan, varvet och hem igen. 8:15 träffades vi nere på skolan och började vår vandring. 1:30 tog det. Ska vara nere på timmen innan hösten:-) Tog tennisskorna för första gången i år och kan säga att jag har ett regält skavsår på hälen och en blåsa på lilltån.

Vid lunchtid gick vi till Tanjas och satte oss på deras altan och mumsade hamburgare och lapade sol -underbart.
Sedan har Suss och jag varit till Linda och grattat henne och medans var Casper på kalas.

NN är nu uppe hos Ken och hjälper han med att installera ett tvättställ och jag och grabbarna har sett "wipeout" och sedan kröp de till sängs.

Måndag imorgon och jag ska upp med tuppen. Börjar 6:15.

Nn har ju gjort en lite "makeover" i vårt badrum nere i källaren, sedan vi flyttade tvättmaskinen mm


Snålvarianten:-) Kapade ut fönster in till bastun, dels i dörren och sedan på väggen. NN gjorde fönstren på jobbet:-) Tog vår gamla färg som vi hade kvar sedan vi målade tv-rummet och målade väggen. Köpte sedan bordet och stolarna på jysk och volà så blevd et så här snyggt. Så snart ska vi ha spakväll.

Ha det gött allihopa/lissan

2 kommentarer:

  1. Riktigt SPA - nu är det inge brådska att göra något mer nere i källaren. Ni har fått så fint redan iallafall. Kram carola

    SvaraRadera
  2. Vilka fina cyklar grabbarna har fått. Ops- har ni fortfarande så mycket snö kvar. Vi har helt snöfritt. Ska nu fixa på altanen. I torsdags var det invigning på Bauhaus Drive in. Det ar mingelmat och Charlotte Perelli som uppträdde. Tjejerna köpte skiva och fick autograf.
    Kram Carola

    SvaraRadera